Perjalanan hebat anda bermula disini

Menginspirasi setiap golongan
Setiap orang mempunyai kaedah pembelajaran dan cara untuk menyatakan kreativiti mereka sendiri.
Terokai masa depan
Masa depan adalah sekarang. Terokainya dengan penuh keseronokan dan rasa ingin tahu.
Kaedah baharu pembelajaran
Berkuasa memangkin penglibatan pelajar dengan kaedah baru untuk belajar.
Merealisasikan idea anda. Dengan cara anda.
Sudah pasti app-app yang ditawarkan mampu menjadikan idea anda satu kenyataan.
Previous
Next

Ini masanya... nyah kotak iPad anda sekarang!

Tahniah kerana ditangan anda kini adalah sebuah gajet yang sangat ikonik dan berkuasa. Ia bakal membawa anda menerokai dunia baharu pembelajaran yang mana potensinya tiada berpenghujung. Serlahkan kreativiti ada sekarang. Mari kita mulakan. 

Jom mulakan penerokaan anda

Mari tonton video-video tutorial ini yang telah disediakan oleh para Apple Distinguished Educator (ADE), Apple Profesional Learning Provider (APLP), Apple Profesional Learning Specialist (APLS) dan Apple Teacher. Kandungan-kandungan ini dibangunkan 100% menggunakan peranti iPad seperti yang berada ditangan anda. Ayuh kita terokai potensinya. 

Modul Everyone Can Create

Salah satu fokus Apple dalam pendidikan adalah untuk memankin kreativiti anda semaksima mungkin. iPad merupakan satu-satunya peranti yang idea menjayakan hasrat ini. Dengan pelbagai app kreatif yang dibangunkan sendiri Apple serta ratusan app dari pihak ketiga (yang kebanyakkkan percuma), tugas anda adalah menerokai sejauh-jauhnya potensi diri anda. 

Kenali DELIMa KPM

Terokai DELIMa dan dapatkan pelbagai sumber pembelajaran serta mengakses platform-platform pembelajaran. DELIMa merupakan satu inisiatif KPM yang diberikan secara percuma kepada semua pelajar sekolah-sekolah awam Malaysia. 

Sertai saluran kumpulan Telegram APL Malaysia

Setiap bulan kami menganjurkan pelbagai bengkel dan pertandingan. Sertailah ‘APL Noticeboard’ di Telegram untuk mengetahui lebih lanjut.